"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

torstai 11. kesäkuuta 2015

Dekkariviikko: DekkarilukumaratonMikä olisikaan parempi tapa viettää Dekkariviikkoa kuin dekkarilukumaraton! Oon ihan innoissani. Lukumaraton on ollut jo pitkään mielessä, mutta ei ole ollut aikaa sellaiselle. Ursula Poznanskin kirja Vii5i on odottanut jo kauan lukuvuoroa. Olen säästellyt sitä lukumaratonia varten. Olen aiemmin lukenut Poznanskin toisen kirjan, Sokeat linnut, ja se oli ihan huikea. Joten odotukset tämän kirjan suhteen on korkealla.

Päivitän tähän viestiin lukumaratonin etenemisen, ja teen myöhemmin erillisen kirjabloggauksen vielä. Teille, jotka ette ole lukumaratoneihin perehtyneet, kerrottakoon lyhyesti, että tarkoituksena on siis lukea 24 tunnin aikana mahdollisimman paljon. Lukumaraton ei vaadi omaa blogia tai minkäänlaista raportointia vaan voi ihan itsekseenkin maratonata ilman että kertoo siitä kenellekään.

Lukutoukan ruokalista -blogin dekkarilukumaraton 11.6. klo 12 - 12.6. klo 12

klo 16:00 / 67 sivua
Lukumaratonin alku vähän takellellut kun on tullut niin paljon muuta puuhaa: piti ruoka laittaa, siivota ja isänikin kävi meillä, joten lukeminen on jäänyt vähän taka-alalle. Kirja kuitenkin vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, ja alunperinkin ajatuksena oli, että eniten sivuja kertyy illalla ja huomenna aamupäivällä. Nyt lukutahti on hitaampi ihan senkin takia, että lapset viettävät kanssani vapaapäivää kotona. Noh, illalla sitten luen enemmän kun lapset nukkuvat. Ja huomenna aamulla vien lapset hoitoon jo klo 8 ja menen itse iltavuoroon, joten ehtii hyvin lukea rauhassa.

klo 20:00 / 110 sivua
Lapset nukkuu, joten nyt Salkkareiden päätösjakso tallennuksesta ja sitten takaisin kirjan kimppuun.

klo 09:00 / 128 sivua
Lapset viety hoitoon ja aamupala syöty. Nyt vielä viimeinen rutistus!

klo 12:00 / 198 sivua
Luettujen sivujen määrä jäi vähäiseksi, koska tuntui olevan hirmu paljon muuta ja ajatukset pomppoilivat sinne tänne vaikki kirja oli todella hyvä. Liekö lukujumi tulon täällä!? Toivottavasti ei sentään.  

2 kommenttia:

  1. Jään odottamaan arviotasi Viidestä, joka kolahti minulle pari vuotta sitten. Hyvin tunnuit etenevän, vaiko muutakin puuhaa oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikutti kyllä todella hyvältä kirjalta. Yritän saada kirjan luettua alkuviikosta, ja kirjoittelen sitten arviota :)

      Poista