"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

torstai 2. elokuuta 2018

Laura Paloheimo - Sinut haluan vain

Ihan perussukkien neulominen telkkaria katsoessa onnistuu ihan hyvin, mutta jos puikoilla sattuu olemaan virkkaus tai pitsihuivin neulonta, tuntuu hankalalta seurata sekä käsityötä että televisiota. Varsinkin jos kyseessä on englannin kielinen tv-ohjelma, jossa pitäisi pystyä lukemaan myös tekstit.

Senpä takia olen jo hetken etsinyt jotain sopivaa neulontaseuraksi. Olen jo hetken ollut Storytelin asikas, mutta se on jäänyt enemmän kirjojen selailuksi ja joillain automatkoilla olen pätkiä kuunnellutkin. Nyt löysin Sinut haluan vain- äänikirja Storytel -palvelussa. Se on 10-osainen, ja todella koukuttava.

Fiona pitää morsiuspukuliikettä ja toivoo itsekin pääsevänsä naimisiin jonain päivänä. Miesrintamalla on vaan ollut hiljaista, kunnes liikkeeseen astuu Fionan nuoruudenrakkaus Mario Miro ja vie Fionalta jalat alta. Vaikka Fionan elämä onkin ihanaa uuden miesystävän myötä, ympärillä tapahtuu kaikkea ikävää. Fionan äidin muistitilanne on vähintäänkin kyseenalainen ja liikkeen takapihan roskiksesta löytyy murhattu mies.

Kirjaa luonnehdittiin eroottiseksi trilleriksi, mutta eipä tässä ollut erotiikkaa yhtään sen enempää kuin normaalissa rakkausromaanissakaan. Muuten kirja oli kyllä todella hyvä. Jokainen osa oli noin tunnin pituinen ja loppui kohtaukseen, josta oli pakko jatkaa vielä seuraavaan osaan, jotta tietää, miten tässä käy. Kirjan lukija, Sanna Majuri, osasi eläytyä kirjan tapahtumiin ja häntä oli miellettyvä kuunnella.

Kerronta piti otteessaan koko äänikirjan läpi, ja oli kevyempää kuin perinteiset rikosromaanit. Eli juuri sopivaa kuunneltavaa kesähelteille.

Storytel Original -sarjassa on paljon muitakin 10-osaisia äänikirjoja, joten nyt etsimään seuraavaa kuunneltavaa.


Mikä on Storytel?
Se on sovellus, jonka voi ladata puhelimelle tai tabletille ja siinä voi kuukausimaksun hinnalla kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja niin paljon kuin haluaa. Sama periaate kuin esim. Netflixillä ja ViaPlaylla on ohjelmien ja elokuvien suhteen. Storytel Original -sarja on äänikirjoja / e-kirjoja, jotka on saatavilla vain Storytelissa. Ei siis esimerkiksi kirjakaupoista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti