"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

perjantai 3. elokuuta 2018

Elokuun lukumaraton


Vaikka olen kova dekkarien fani, Stephen King on jäänyt mulle vieraammaksi. Ainoastaan Tervetuloa Joylandiin -äänikirjaa kuuntelin joskus jonkun matkaa. Muutama King kyllä hyllystä, mutta niihin on pelottanut tarttua kun ovat niin isoja tiiliskiviä. Löysin kaupasta tämän uuden Kingin ja nappasin mukaan kun takakannen teksti teki vaikutuksen. Olen Mankelleita lukenut, joten tämä jäänyt vielä odottamaan vuoroaan. Mutta nyt! Jee!

Takakannen teksti:
Maailmalla leviää Aurora-virus, joka iskee tyttöihin ja naisiin ikään katsomatta. Nukahdettuaan naiset koteloituvat kuin perhoset, eikä heitä missään nimessä kannata herättää. Pandemia iskee myös Doolingin pikkukaupunkiin Appalakeilla, kun aviovaimot, äidit, sisaret ja tyttäret aloittavat kamppailunsa unta vastaan. Pian kaupungin naisvankilaan tuodaan Evie Black, kaunotar, johon virus ei pysty. Onko Evie luonnonoikku vai itse paholainen? Miesten jäädessä yksin alkavat väkivallan voimat repiä yhteisöä ja kiihottaa sen asukkaita toisiaan vastaan. Ruususen uni tuntuu monin tavoin pelottavan ajankohtaiselta.

Lukumaraton pe klo 13 -  la klo 13 
Tervetuloa mukaan! Ja tuttuun tapaan kommentit ovat tervetulleita!

klo 13.00 / maratonin aloitus
Tästä se lähtee. Vähän jännittää, riittääkö mielenkiinto koko kirjan ajan kun sivuja on 752. Nyt on hyvää aikaa melkein 2,5 tuntia lukea ennen kuin muu perhe kotiutuu, joten kova tsemppi päälle jotta pääsen hyvään nvauhtiin ja kirja imaisisi mukaansa.

Klo 18:00 / 46 sivua
Vähän hitaasti tuntuu mun maraton etenevän. Alkuun tuntui kovin vaikealta päästä kirjassa kärryille joten lukeminen tökki. Tarinassa tuskin on mitään vikaa vaan ennemminkin työciikon jälkeisessä väsymyksessä. Mutta eiköhän tämä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti