"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

maanantai 18. toukokuuta 2015

Veera Vaahtera - Sattumalta sinun
Karoliina saa projektin filosofian laitokselta. Hänen tehtävänään on saada laitos uuteen nousuun, mutta se osoittautuu todella haastavaksi koska laitoksen esimies on kiinnostuneempi huonekasveistaan kuin oppiaineensa tuottavuudesta ja opettajat pelaavat sakkia tietokonetta vastaan sen sijaan että vastaisivat opiskelijoiden sähköposteihin. Välit entisen poikaystävän kanssa tuntuvat turhankin lämpimiltä ollakseen eronnut.

Kirja oli oikeinkin rentouttava ja juurikin sellaista "aivot narikkaan -hömppää". Vähän jännitin miten vieras yliopistomaailma minuun uppoaa, mutta siitä ei ole mitään ongelmaa. Ei siis todellakaan vaadi, että olisi ikinä itse edes jalallaan astunut yliopistolle, ymmärtääkseen kirjan tapahtumia. Ja paljon olikin keskitytty paljon muuhunkin, esimerkiksi Karoliinan exän siskon häät, joissa Karoliina on kaasona. 

Veera Vaahtera oli minulle vieras kirjailija. Tai siis niin luulin. Kirjan sain lahjaksi kun vapun tienoilla tavattiin Kirjasiskon kanssa. Tämä kirja on siis Vaahteran kolmas chick lit, ja yllätyksekseni löysin iPadilta kaksi aiempaa kirjaa. Jossain vaiheessa olen ne ostanut kun on halvalla saanut, mutta ovat jääneet tablettini uumeniin. Nyt siis hyvä syy tarttua niihin.

Karoliinalla on sutinaa sekä exänsä Villen kanssa että yliopistolla siviilipalveluksessa olevan Matiaksen kanssa. Koko kirjan ajan oli epäselvää kumman Karoliina valitsee, vai valitseeko kumpaakaan. Ja siitä pointsit. Tällaiset kirjat on parempia kuin ne, joista arvaa jo heti alussa, ketkä päätyvät yhteen.


Veera Vaahtera
Sattumalta sinun
2015
250 sivua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti