"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

lauantai 28. joulukuuta 2013

Sari Luhtanen - Kaikkea kaunista

 
 
Kaikkea kaunista oli pitkään kirjahyllyssäni odottamassa kun tuntui, ettei osaa siihen kaikkien dekkareiden keskellä tarttua. Nyt kuitenkin oli sopiva väli ja tarttuminen kannatti. Kirja vei mukanaan ja yhtäkkiä huomasin olevani sivulla 160.
 
Kirja kertoo siis Anna Laineesta (kieltämättä samannimisyys Outi Pakkasen Anna Laineen kanssa oli häiritsevä, onneksi kirja oli kirjoitettu minämuodossa) jolla on oma kauneushoitola Nereidi. Kauneusalan raamattu, Cara-lehti, asettaa Nereidin ehdolle Vuoden Spaksi. Sen myötä Anna haluaisi ottaa uuden askeleen myös poikaystävänsä Akin suhteen; he ovat seurustelleet jo kolme vuotta mutta eivät vieläkään asu yhdessä saati ole kihloissa. Lisämausteen soppaan tuo Annan höperöksi muuttuva isä sekä isän uusi naapuri Harri.
 
Kirja oli mitä ihastuttavin lukukokemus. Henkilögalleria oli pidetty pienenä, mikä helpotti kärryillä pysymistä juonessa. Moni asia aukeaa paremmin tarinan edetessä. Ja kirjan lukemisen päätti hymyillen, mutta samalla haikeasti - olisin ehdottomasti halunnut lukea enemmänkin Annan seikkailusta ja tämän kirjan jälkeisestä ajasta.
 
Jos kirja onnistuu herättämään tunteita, se on ehdottomasti onnistunut! Ja tämä todellakin oli sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti