"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kesäkuinen vähän erilainen lukumaraton

Kirjoitan tämän bloggauksen pitkin kesäkuuta ja julkaisen sitten heinäkuun alussa.


8.6. // luettuja kirjoja: 1
Eipä näytä hirmusti päätä huimaavan lukutahti. Ja alkuperäisestä aikataulusuunnittelusta on lipsuttu, mutta onneksi kuukautta on vielä jäljellä joten mahdollisuus kiriä. Kriiseilen töideni suhteen, joten sen puoleen tällainen julkinen koko kuukauden kestävä lukumaraton varmistaa sen, että välillä on pakko heittää stressinpoikanen nurkkaan ja keskittyä vain kirjoihin. Onneksi on kirjat ja kirjabloggaus!


15.6. // luettuja kirjoja: edelleen 1...
Mutta puolustaudun sillä, että mulla on kolme kirjaa kesken. Ja aion ne kaikki saada luetuksi loppuun heti alkuviikosta ennen torstaista lukumaratonia. Unissakulkija on erittäin raskas kirja raakuutensa vuoksi luettavaksi kerralla, joten pakko lukea vähän muitakin välissä. Yleensä jos mulla on useampi kirja kesken, ne ovat täysin eri kategorioista, mutta nyt on poikkeuksellisesti kolme dekkaria kesken. Seuraavaksi on ehdottomasti jonkun hömpän vuoro..


22.6. // luettuja kirjoja: 3
Kasassa on vasta kolme luettua kirjaa, vaikka kesäkuu on jo loppusuoralla.. Huoh.. Taidan luovuttaa 10 kirjan tavoitteestani ja vain mielenkiinnosta seurata kuinka monta kirjaa saan luettua tämän viikon aikana.

1.7. // loppusaldoksi jäi: 4
Jäin toooosi paljon tavoitteesta, suurimpana syynä ehkä työpaikan vaihto kesken kuukauden. Mutta onneksi tänään alkaa uusi kuukausi, joten voin yrittää uudelleen tavoitteeseeni.

Heinäkuinen vähän erilainen lukumaraton siis alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti