"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

torstai 19. syyskuuta 2013

Dekkarintekele lukutoukan ruokalistalla

Olen dekkareiden suurkuluttaja. Haaveissa on jo monta vuotta ollut kirjoittaa ihan oikea oma dekkari. Pari vuotta olen juonta sieltä täältä työstänyt kansalaisopiston kirjottajapiirissä. Nyt olisi vihdoin tarkoitus saada aikaa kokonainen kirja. Edes sen verran, että ensimmäinen versio olisi valmis ja voisin pyytää siitä joltain palautetta.

Tekstiä on yhteensä noin 30 sivua valmiina, mutta valmista tekstiä dekkarin alusta alkaen vain 10. Ajattelin kirjoittaa ensin rungon valmiiksi ja sitten "lihaa luitten ympärille".

Tänään alkaa taas kirjottajapiiri. Joka toinen viikko melkein jouluun asti. Piiri on pysynyt suurin piirtein samalla kokoonpanolla sen pari vuotta, mitä olen ollut mukana. Ihmiset on ehtineet tulla tutuiksi. Dekkaristani on tykätty ja odottavat aina uutta pätkää luettavaksi. Se kannustaa kirjoittamaan lisää edes jotain.

Yritän tänne kirjoitella kirjoittamiseni etenemistä. Jos se vaikka kannustaisi vähän vielä lisää kirjoittamaan. Kaikki dekkariini liittyvät tekstit löytyy jatkossa tunnisteen dekkarintekele alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti