"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Lukumaraton

Lukumaraton on pyörinyt mielessä jo pitkään, mutta pienten lasten äitinä se on tuntunut lähes mahdottomalta ajatukselta. Nyt kuitenkin tarjoutui siihen tilaisuus kun menen koira(ja teini)vahdiksi vanhempieni luo. Esikoinen (1v 8kk) jää isin kanssa kotiin ja kuopus (2kk) lähtee mukaan.

Maraton alkaa perjantaina klo 12 ja päättyy siis lauantaina klo 12. Perjantaille osuu siirtyminen kotoa 60 km päähän vanhempieni luo. Mutta ehkä tuon siirtymisajankin voi hyödyntää äänikirjalla.

Tässä kuvat lukumaratonin kirjoista, joita voisin ajatella lukevani. Ihan kaikkia näitä en aio vanhempieni luo raahata vaan otan osan mukaan. En kuitenkaan osaa päättää, otanko muutaman paksumman kirjan vai monta lyhyempää kirjaa. 


 


2 kommenttia:

  1. Onnea maratonille! Omalta toiselta maratoniltani opin, että minulle ainakin sopii todella hyvin maratonin aloittaminen jännityskirjalla. Sinulla niitä näyttääkin tuossa muutama olevan, joten jos jossakin vaiheessa lukeminen tökkii, suosittelen siihen jännitystä. Hyvää jännityskirjaa kun ei vain meinaa malttaa laskea käsistään pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Varsinkin nuo Anna Janssonin kirjat ovat sellaisia, että pitävät otteessaan. Tarvii siis ottaa ainakin sellainen matkaan mukaan :)

      Poista