"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

maanantai 18. maaliskuuta 2013

ma 18.3.13


 
Kirjoittelen blogiini lukemistani kirjoista, mutta myös muusta lukemiseen ja kirjoihin liittyvästä, esimerkiksi tulevista uutuuksista kuten edellä.
 
Olen erityisen mieltynyt ruotsalaisiin dekkareihin. Lempikirjailijoiksi mainittakoon Mari Jungstedt, Liza Marklund, Camilla Läckberg ja Henning Mankell. Anna Jansson odottelee vielä tutustumista. Kuulun yhteen kirjakerhoon, ja viimeisin kuukauden kirja oli Viveca Stenin uutuus, Sisäpiirissä. Ruotsalainen dekkaristi, joka on jäänyt ihan huomaamatta. Stenilta on ilmestynyt aiemmin Syvissä vesissä. Taidankin lukaista tuon ensimmäisen osan seuraavaksi, joten tänään kirjastoon, mars.
 
Yhdestä seuraamastani blogista luin uusimmista Leena Lehtolaisen Maria Kallio -novelleista. Itse olen vielä varausjonossa kirjastossa tästä kirjasta. Oli kuitenkin erittäin miellyttävä yllätys lukea, että syksyllä on tulossa uusi Maria Kallio -dekkari. Olen kovasti odottanut sitä. Vaikka Lehtolaisesta tykkäänkin kirjailijana, ei Hilja Ilveskero -trilogia ole oikein innostanut. Mielestäni Lehtolainen on yrittänyt tavoitella liian kansainvälistä otetta kirjoihin, ja mennyt siinä vähän metsään.. Odotan siis todella kovasti uutta Maria Kalliota koko kirjan pituudelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti