"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Dekkariviikon vinkki

Pitkään mietin, miten voisin yhdistää kaksi minulle ihan erityisen tärkeää asiaa: dekkarit ja käsityöt. Television seuraaminen käsitöiden lomassa tuntuu haastavalta vaikka seuraisikin suomenkielistä ohjelmaa. Aina pitäisi nähdä jotain. 

Haluaisin uppoutua kirjaan mutta myös tehdä käsitöitä. Kaksi rakasta harrastusta ja tuntuu, että aina toinen jää vähemmälle huomiolle. 

Alunperin tutustuin äänikirjoihin kirjastossa kun lainasin pitkää automatkaa varten CD-levyllä äänikirjan. Pari vuotta sitten aloin lukea e-kirjoja, ja huomasin että samasta paikasta saa myös äänikirjoja. 

Äänikirjojen ja käsitöiden yhdistäminen kävi siis hyvinkin luonnostaan. Voin kuunnella äänikirjaa ja tehdä käsitöitä samaan aikaan. Nyt minulla onkin menossa pääkallohuivin virkkaus ja äänikirjana uusin Reijo Mäen Vares-dekkari. Kirja on niin hyvä, ettei sitä malta keskeyttää ja huivikin valmistuu ennätysvauhdissa.

2 kommenttia:

  1. On jo melkein Kesälukumaratonpäivä! Postausten linkitys-artikkeli on julkaistu https://jakaikkeamuuta.blogspot.fi/2016/07/blogistanian-lukumaraton-2016.html. Tervetuloa mukaan ja mahtavaa maratonia!

    VastaaPoista