"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Dekkariviikon lukumaraton


 Ihanaa, ihanaa! Taas saa kokonaisen vuorokauden hyvällä syyllä keskittyä vain lukemiseen. Ja dekkariviikon aloituksen kunniaksi dekkarilukumaraton. Kirjaksi valikoitui omasta hyllystä jo pitkään lukuvuoroa odottanut Henning Mankellin kirja, Kiinalainen. Sivuja tässä järkäleessä on lähes 700 mutta en anna se peläyttää vaan tartun kirjaan yhtä odottavaisin mieliin kuin kaikkiin muihinkin Mankellin kirjoihin. Olen suuri Wallander-fani, joten katsotaan miten minuun uppoa Mankellin tuotannosta se ei-Wallander...

Tervetuloa seuraamaan lukumaratoniani!
Päivitän tähän viestiin matkan varrella fiiliksiä ja luettuja sivumääriä.

klo 00:00 / lukumaraton alkaa!

klo 8:40 / 25 sivua
Jaksoin vuorokauden vaihduttua lukea vain hetken. Nyt on aamuhommat tehty ja lapset viety hoitoon, joten aika keskittyä kirjaan. Ainakin ensivaikutelma kirjasta on hyvä. Toivottavasti se kantaa koko tiiliskiven läpi... 

klo 10:55 / 63 sivua
Lukeminen sujuu hyvin ja kirja vie mukanaan. Nyt on kahvitauko pidetty. Vielä hetkeksi kirjan kimppuun ja sitten on pakko lähteä välillä asioille.

klo 17:45 / 112 sivua
Lukeminen sujuu kohtalaisesti. Nyt velvollisuudet hoidettu ja taas kirjan kimppuun siksi aikaa, että pitää aloittaa lasten iltapuuhat.

klo 23:59 / 141 sivua
Maraton ei ihan onnistunut odotusten mukaan, mutta tulipahan ainakin tarttua kirjaan, joka muuten olisi jäänyt vielä hyllyyn. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti