"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

perjantai 5. syyskuuta 2014

Niina With - Joko taas, StellaStella toilailuineen ja valkoisine valheineen on täällä taas! Jee!

Tällä kertaa Stella päätyy pitämään blogia. Stellan mielestä blogi ei kerää tarpeeksi nopeasti lukijoita, joten hän päätyy värittämään totuutta ja kuvittelee itsensä 10 vuotta vanhemmaksi kahden lapsen äidiksi ja lentokapteenin vaimoksi. Blogi saa yhtäkkiä ihan hirveästi lukijoita kun Stella on ensin kirjoittanut Espanjan lamasta naisten ja lasten näkökulmasta. Blogia linkitetään Facebookissa ja loppujen lopuksi hänet kutsutaan hyväntekeväisyysgaalaan haastateltavaksi. Ainoana ongelmana on, että gaalaan menemällä Stellan kaikki valheellisuus paljastuisi. Eikä Markuksen kanssakaan kaikki mene ihan suunnitelmien mukaan.

Vertasin joku aika sitten lukemaani ensimmäistä Stella - kirjaa Bridget Jonesiin, ja tässä jatkuu sama linja. Hulvattoman hauska ja tahattomia kommelluksia täynnä oleva kirja sopii oikein hyvin välipalaksi vakavampien aiheiden keskelle.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä. :) En ole ennen tälläisiä Stella kirjoja huomannutkaan, menneet jotenkin kokonaan ohi tai en ole vain kiinnittänyt huomiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä näitä. Ja minusta iso plussa on se, etteivät nämä ole erityisen paksuja. Sopivat siis hyvin "välipalakirjaksi".

   Poista
 2. Minä olen ihan hirmu rakastunut näihin kirjoihin. Stella on jotenkin sellainen chick lit hahmo joka ei ärsytä, toisin kuin aika monet muut. :)

  VastaaPoista