"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Sandra Brown - Sinä vai sisaresi?

 

Sandra Brown
Sinä vai sisaresi?
2002
suom. Päivi Lankinen
 
 
 
Kirja kertoo kaksosista, Melinasta ja Gillianista. He vaihtavat yhdeksi illaksi rooleja, aivan kuin joskus lapsenakin. Seuraavana aamuna Gillian löytyy murhattuna omasta vuoteestaan, ja Melina syyttää siitä itseään koska oli ehdottanut roolien vaihtoa ja ajattelee murhan liittyvän edelliseen iltaan silloin kun Melina oli Gillian ja Gillian Melina. Ensin murha näyttää selviän helpostikin, mutta varsinaisen murhaajan kiinnisaamisen jälkeen käy ilmi, että murhaaja ei välttämättä toiminutkaan yksin vaan hänellä saattoi olla yhteyksiä uskonlahkon johtajaan, veli Gabrieliin. Melina alkaa selvittää sisarensa kohtaloa yhdessä Christopher Hartin kanssa, miehen jonka kanssa Gillian oli viettänyt viimeisen iltansa, esittänyt olevansa Melina ja luultavasti sen takia tullut murhatuksi.
 
Tarina pitää aivan uskomattomalla tavalla pihdeissään ja kirjaa on pakko lukea sivu kaupalla eteenpäin yhdellä istumalla. Sandra Brown todellakin osaa jännityskirjan kirjoittamisen. Olen entistä varmempi, että mun on pakko saada lukea KAIKKI Brownin kirjat.
 
Ainoan miinuksen voisin sanoa.. tai siis itseasiassa se ei ole varsinaisesti miinus vaan omaa tyhmyyttäni. Menin selailemaan kirjan viimeisiä sivuja ja lukemaan sieltä täältä, joten loppuhuipennus ei tullut yllätyksenä. Tyhmä minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti