"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

torstai 28. kesäkuuta 2018

Wallander-lukumaraton


Ihanaa, kesä ja dekkarit! Vielä huominen töitä ja sitten alkaa neljän viikon kesäloma. 
Viime syksynä keksin alkaa kerätä itselleni Wallander-sarjan juhlapainoksen. Ystävälläni tämän sarjan keräämiseen meni reilu kolme vuotta, joten olin varautunut pitkään urakkaan. Pari kirjaa löytyikin Helsingin kirjamessujen antikvariaattiosastolta, yhden sain isältäni hänen kirjahyllystään, 2 + 2 asti Facebookin kirjakirppis-ryhmästä ja kaksi viimeistä löysin parista eri nettiantikvartiaatista (kiitoksia Facebookin Dekkariryhmän avuliaisuuden!) 

Wallandereita olen lukenut noin 15 vuotta sitten. Jossain vaiheessa meinasin lukea ne uudestaan mutta olivat vielä liian hyvässä muistissa joten se sitten jäi. Nyt kesälomani kunniaksi aion lukea nämä kaikki kahdeksan kirjaa sekä Rauhaton mies -kirjan ja Haudattu - minidekkarin, jotka ilmeistyivät vasta tämän painoksen jälkeen. 

Teen jokaisesta kirjasta oman postauksen, mutta lomani päätteeksi vielä yhteispostauksen lukumaratonmatkastani. Ihan pelkästään Wallandereissa en lupaa koko lomaani pysyä, koska minua odottaa myös mm. Seppo Jokisen uusin dekkari ja kai sitä jotain kesähömppääkin pitää ahmia. 

Aurinkoisia kesäpäiviä! Toivottavasti moni löytää takaisin blogini pariin pitkän tauon jälkeen!


2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että bloggaat Wallandereista. Minä luin ne uudestaan jouluna ja alkuvuonna, ja sirotellut bloggauksia seuraavaksi tulee Palomuuri 18.7.
    Innolla odotan bloggauksia.

    VastaaPoista
  2. Nää on sellaisia kirjoja, jotka haluan jossain vaiheessa lukea. Dekkaristeista olen keskittynyt lähinnä jo nesbon ja Agatha Christien kirjoihin.

    VastaaPoista