"Älä hätäile. Lue vielä yksi kirja."

tiistai 3. marraskuuta 2015

Kirjamessujen kirjasaalis

Kirjamessuilta raahasin kotiin vinon pinon kirjoja. 


Ainoastaan nämä ostin ihan itse. Kahta novellikokoelmaa olen etsinyt jo pitkään, mutta ovat olleet niin hinnoissa että en ole pihiyttäni niitä aiemmin ostanut. Nyt oli messuilla hyvä tarjous, joten ostin. Hercule Poirot ja minä -kirja kertoo David Suchet´n kertomaan Poirotin roolin tekemisestä ja muusta. Olen aiheesta nähnyt dokumentin, joten odotukset tämän kirjan suhteen ovat korkealla. Emmi Itärannan uusin kirja on saanut niin paljon huomiota, että pakkohan sekin oli ostaa. Heli Laaksonen on ihan huikea kirja, ja Lähtisiks föli saa nauramaan ääneen huononakin päivänä. Pasi Pekkalan uutta kirjaa Lohikäärmeen värit on kovasti kehuttu, ja Rakkaudesta kirjoihin -blogin Annika suositteli tätä kirjaa. Kolme pokkaria sai hyvällä tarjouksella, joten ostin Raija Orasen Auroran, Emmi Itärannan Teemestarin kirjan (joka lähtee joululahjaksi) ja Riikka Pelon Jokapäiväinen elämämme.

Puikkomaisterin sukkakirja - pitääkö tämän kirjan ostamista edes perustella!? 

Otavan pisteeltä sai miki-kirjan jokaisesta 25 euron ostoksesta. 

Lukulaite <3

 Suomi lukee -blogin Kristalta sain nämä kirjat kun vein hänelle kahdet villasukat ja yhden pääkallohuivin.

 
 Rakkaudesta kirjoihin -blogin Annikalta sain tämän vastalahjaksi säärystimistä.

Kirjabloggaajien messubrunssilta sai mukaansa valita kolme esikoiskirjailijoiden kirjoista. Itse valitsin nämä kolme houkuttelevaa kirjaa. 

Ja tässä vielä kuva kaikista kirjoista. Eiköhän tästä riitä lukemista hetkeksi.

2 kommenttia:

  1. Ihania kirjoja sinun pinossa. Olen Flavia fani. Haluaisin lukea jo seuraavan Bradleyn kirjan. Pedot on erinomainen. Luin tällä viikolla Itärannan kirjan, ihastuin siihen! Mahtava tarina. Venhon kirja on hyvä. Kerrassaan ihanat kirjat sinulla.

    VastaaPoista
  2. Pienen pinon kirjoja olet onnistunut itsellesi haalimaan :D Täällä ilmoittautuu toinen Flavia-fani ja seuraa suomennosta jo odottelen! Pedot ja Rakkauden hirviö ovat myös varmasti mielenkiintoisia.

    VastaaPoista